Jewels & Dreams / JD Design

Jewels & Dreams ble etablert i 2009 og eies av Teresa M. Blancaflor, som designer og lager smykkekolleksjonen "Jewels by Teresa B". Andre smykker er håndplukkede smykker fra ulike leverandører rundt om i verden. På denne måten får du som kunde et spennende sortiment!

Vi har et godt utvalg av interiørvarer til hus og hjem fra kjente leverandører. Vi har nå åpnet en ny butikk i Drøbak sentrum som heter JD Design. Her selger vi mye mer enn du finner i nettbutikken, stort utvalg av lysekroner, interiørvarer, møbler og smykker. Vi syr også puter som vi selger i butikken, så her finner du noe som ikke alle andre har. Vi har et stort utvalg av både dame- og herresmykker og er hele tiden på utkikk etter nye, moteriktige smykker.

Alle smykker er i utgangspunktet nikkelfrie, men det kan forekomme spor av nikkel i enkelte smykker som er importert fra andre land. Kun smykker i kolleksjonen "Jewels by Teresa B", garanteres nikkelfrie.

Vi tilbyr også spesialbestillinger på smykker. Vi kan designe ditt drømmesmykke etter ønske, for eksempel til bryllup og fest. Vi kan også utføre enkle reparasjoner på smykker, om du skulle trenge det. (Lodding og støping må gjøres hos gullsmed). Vennligst ta kontakt via kontaktskjemaet.

Om du ønsker å bruke bilder fra vår nettside, vennligst ta kontakt ved hjelp av kontaktskjemaet.

Lik 
oss på Facebook!


Besøk vår nyhetsblogg på www.jewelsanddreams.blogg.no

Jewels & Dreams/JD Design tilbyr kvalitetsprodukter til lave priser!

Velkommen til en hyggelig handel!